Naschoolse activiteiten

logo geelwitjes alleen duim links

Activiteiten op de BSO voor iedereen

BSO De Geelwitjes biedt kinderen activiteiten en workshops tijdens en eventueel ook buiten de opvanguren. Er wordt gezocht naar een goede mix tussen de vrijheid om zelf te beslissen wat je wil doen en georganiseerde (groeps) activiteiten. Op onze locatie organiseren medewerkers elke dag zelf leuke activiteiten. Daarnaast doen we allerlei activiteiten ook op andere locaties, denk hierbij aan bijvoorbeeld workshops bij Hart Haarlem of een sportactiviteit. Naast het uitgebreide programma in vakanties hebben wij dus het hele jaar door uitdagende, coole en leerzame activiteiten. Het mooie is dat we hier geen extra kosten voor vragen! Het team De Geelwitjes verzorgt aanvullende activiteiten voor de jongste, middelste en oudste kinderen (BSO EXTRA) van onze BSO maar ook kinderen van buitenaf kunnen zich hiervoor opgeven. Meer informatie over de actuele activiteiten vind je via onderstaande knop!

Hé, wil jij ook meedoen met leuke activiteiten!

Kijk snel naar onze actuele activiteiten

Eigen inbreng 

Bovendien geeft BSO De Geelwitjes de kinderen de ruimte om allerlei activiteiten zelf te bedenken. Zo kan er op de locatie naar hartelust worden gezaagd, geknutseld geverfd en nog veel meer! Voor alle leeftijden zorgen we voor voldoende uitdagende spelmateriaal door het jaar heen. Zowel voor buiten als binnen.

Ook in vakanties kunnen kinderen bij ons terecht. Er wordt bij de Geelwitjes veel zorg besteed aan het samenstellen van een activiteitenprogramma voor elke vakantie. Vaak zijn er hele gave activiteiten bij zoals naar de dierentuin of een vaartocht. Een voorbeeld van een vakantieprogramma vind je hiernaast.

Leuke verslagen van onze activiteiten

We houden natuurlijk leuke verslagen bij van alle activiteiten die jullie kinderen ondernemen. De meeste ouders vinden het erg leuk om te zien wat hun kind zoal doet. Beelden zeggen dan genoeg!

 

Naast de blogs hebben we ook een  facebookpagina  “De Geelwitjes”  hier houden we wekelijks bij wat we zoal gedaan hebben. Natuurlijk respecteren we het als je de foto’s niet online wilt. De meeste ouders zien dit als een aanvulling!

Partners en scholen waar wij ophalen

Trots op Het Team en waar we als BSO nu Staan