Buitenschoolse opvang Zomervakantie 2021

logo geelwitjes alleen duim links

Hieronder kun je een overzicht zien van een (groot) deel van onze activiteiten. Het kan zijn dat de activiteit door omstandigheden (bijv. het weer) wordt afgelast of verplaatst.

De activiteiten staan in chronologische volgorde. Het kan dus zijn dat we de volgorde of activiteit nog aan moeten passen.

Wil je aan een activiteit meedoen en is het niet je normale dag dan kun je je meteen aanmelden. Je krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk antwoord over of je geplaatst bent. Voor Geelwitjes volstaat een mailtje of je er die dag bij bent of wilt zijn. Aan ruilingen kunnen er in de zomervakantie kosten aan worden verbonden i.v.m. entreekaarten etc.

Heb je een vraag? Onderaan deze pagina staan veel gestelde vragen over onze activiteiten.

Laat de zomervakantie maar beginnen!

Vragen over onze Activiteiten & Workshops

Kan ik ook als niet vaste klant van jullie BSO een losse activiteit afnemen?

Ja, elke basisschoolleerling kan bij ons activiteiten en/of workshops afnemen.

Hoe zijn de kosten opgebouwd van activiteiten?

We gaan van het standpunt uit dat elk kind van BSO De Geelwitjes op zijn of haar opvangdag voor geen van de activiteiten iets extra’s hoeft te betalen. Ook kunnen zij meestal op de andere dagen gratis inboeken. Voor sommige activiteiten geldt dan een gereduceerd tarief.

Zit je niet op onze BSO? Ook dan bieden we de activiteiten tegen scherpe prijzen aan.

Afhankelijk van de activiteit zit vervoer, een versnapering de kosten van een eventuele vakdocent in het tarief verwerkt. De kosten zijn bij alle activiteiten duidelijk aangegeven.

Kan mijn kind ook worden thuisgebracht?

Ja, in de meeste gevallen wel. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De kosten bedragen €1,95 per rit per kind.

Waarom worden er soms ruilkosten in de vakantie gerekend?

In de vakantie doen we graag een stapje méér. Dit betekent soms dat we wat duurdere activiteiten ondernemen (denk bijvoorbeeld aan een dierentuin of bioscoop). We rekenen alleen bij ruilen dan een kleine vergoeding.