Tarieven en mogelijkheden

logo geelwitjes alleen duim links

De keuze is aan jullie als ouders

Let op! Op maandag dinsdag en donderdag kun je enkel het totaalpakket ( 52 weken) kiezen.

Heb je behoefte aan het hele jaar buitenschoolse opvang (BSO), slechts in de schoolweken of bijvoorbeeld 48 weken per jaar? Ook voor flexibele opvang kunt je bij ons terecht! In het hieronder staande overzicht hebben wij alles overzichtelijk op een rij gezet. Zo krijg je snel inzicht welk product bij jullie wensen past.

 

 

  • BSO Totaal is een pakket waar alles in zit. De kinderen zijn welkom na schooltijd tijdens vakantie en studie en margedagen. Dit geldt voor de dagen die vallen op de dagen die je normaal als opvangdag afneemt.
  • BSO 48 weken  is een aantrekkelijk pakket is als je meerdere weken op vakantie bent per jaar. studie en of margedagen zijn inbegrepen. Dit geldt voor de dagen die vallen op de dagen die je normaal als opvangdag afneemt. Bij de meeste mensen is dit het pakket waar je netto het meest voordelig mee uit bent. Op dit moment alleen op wo en vr.
  • BSO 40 weken * oftewel het schoolweken contract. Dit is een aantrekkelijk pakket als je bijvoorbeeld in het onderwijs werkt of zelf je kind kunt opvangen tijdens vakanties. Studie en margedagen zijn niet inbegrepen. *Op dit moment wordt dit pakket niet aangeboden.
  • Flexibele opvang vast, bij dit contract leg je het aantal dagen vast dat je per week flexibel af wilt nemen. Je bent dan verzekerd van een plek op het aantal dagen per week dat is vastgelegd. De kinderen zijn welkom na schooltijd tijdens vakantie en studie en margedagen (vrij in te delen per week).
  • Incidentele opvang. Indien je vaste dagen opvang afneemt is het vaak mogelijk om of een keer te ruilen (binnen drie weken) of een extra dag te reserveren. Er wordt aan de hand van onder andere de bezettingsgraad gekeken of dit mogelijk is. Ook als je nog niet bent ingeschreven bij BSO De Geelwitjes kun je bij ons terecht.
  • Flexibele opvang los: het is mogelijk om een contract af te sluiten zonder vaste maandlasten, je betaald enkel wat je hebt afgenomen. Beschikbaarheid is niet gegarandeerd.
  • Vakantieopvang zie “Flexibele opvang los”. Tijdens de vakanties zijn er leuke activiteiten, deze opvang is ideaal als je alleen tijdens vakanties opvang nodig hebt. Voor de activiteiten worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Workshops kun je ook per keer afnemen, Geelwitjes kunnen ook op de dagen dat zij niet afnemen gratis of tegen gereduceerd tarief meedoen.
 Deze bovenstaande vormen zijn in combinatie met losse vakantiedagen uit te breiden naar elk gewenst aantal opvangweken.

SCHOOLPAKKET

nvt v.a. per maand

48 WEKENPAKKET

€192,50 v.a. per maand

totaalpakket

€205,00 v.a. per maand

Meteen boeken!

EXTRA MIDDAG

vanaf €24,50 korte BSO middag

Prijs is afhankelijk van:

-de contractvorm

Vanaf €7,00 p/uur

EXTRA MIDDAG

€45,50 Lange BSO middag

Prijs is afhankelijk van:

-de contractvorm

Vanaf €7,00 p/uur

EXTRA DAG

vanaf €73,50 hele dag

Prijs is afhankelijk van:

-de contractvorm

Vanaf €7,00 p/uur

Je ziet, er zijn vele mogelijkheden. Heb jij een specifieke opvangvraag die niet in bovenstaande pakketten past? Stel deze dan gerust. Wie weet kunnen we je toch ergens mee helpen!