Vacatures

Ben je sportief?

......en enthousiast!

Of heb jij andere kwaliteiten?

Vacatures

We zoeken 2 nieuwe toppers!

(per eind december 2018)

BSO De Geelwitjes Haarlem (22-30 uur 2x).

BSO De Geelwitjes is een van de leukste, actiefste en kinderopvangorganisaties van Haarlem gelegen aan de sportvelden van Geelwit. Stoere activiteiten, persoonlijke aandacht voor kinderen en plezier hebben staan voorop. Of het nu vakantie is of gewoon doordeweeks, geen dag is hetzelfde bij BSO De Geelwitjes. Naar Duinrell, activiteiten voor modderdag organiseren of met de kids het bos in gaan, elke dag bij BSO De Geelwitjes is weer een avontuur!

Voor de buitenschoolse opvang op onze vestiging De Geelwitjes in Haarlem zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve pedagogisch medewerker. We bieden je een dienstverband van 22-30 uur per week in een fijn team met gezellige collega’s in een zelfsturend team. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag (of in overleg). In de schoolvakanties werk je volgens rooster en vaak hele dagen en bedenk je samen met je collega’s een gevarieerd en actief vakantieprogramma met leuke workshops.

Wat ga je doen?

Je begint de dag met de tussenschoolse opvang op de Dreefschool. Hier zorgen wij samen met ouders voor een veilige en leuke gezellige pauze! Op dit moment blijven 500 kinderen over. Na de TSO heb jij je eigen pauze.

Na een drukke schooldag zorg je ervoor dat de kids plezier hebben en begeleid je ze daar waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het activiteitenaanbod. Van sporten, hutten bouwen en allerlei activiteiten buiten de deur. Je houdt daarbij rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.

Samen met je collega’s zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kan ieder kind zich optimaal ontplooien. Uiteraard is een goed contact met de ouders/verzorgers en school erg belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier Ook zorg je voor een goede en gezellige werksfeer, waarbij je het beste uit jezelf en je collega’s weet te halen!

Ons servicekantoor ondersteunt je graag daar waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het organiseren van activiteiten of het geven van pedagogisch advies.

Wat kun jij BSO De Geelwitjes bieden?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
 • Het hebben van een rijbewijs is een pre.
 • Je creëert een veilige, vertrouwde omgeving waarin de kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen en weet ze ook te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 • Je hebt een open houding en communiceert duidelijk en transparant.
 • Voor het onderhouden van de contacten met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werkzaamheden.
 • Je bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding.
 • ‘De BSO die méér is’ is niet voor niets ons motto. We verwachten dat je een grote inbreng hebt in de activiteiten

en natuurlijk denk je mee over hoe we onze opvang nog beter kunnen maken.

Ontdek waarom werken bij BSO De Geelwitjes?

 • Je krijgt een dienstverband voor 22-30 uur per week.
 • Je neemt deel aan leuke uitdagende activiteiten en hebt hier veel eigen inbreng in!
 • Je draagt volop bij aan de ontwikkeling van kinderen.
 • Je bent met je team voor een groot deel zelfsturend en zelfstandig bezig.
 • Ondersteuning waar nodig.
 • Je krijgt een salaris conform de CAO kinderopvang.

Meer informatie en solliciteren

Wij nemen enkel mensen aan die in de omgeving van Haarlem wonen. Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact ons op via de mail voor vragen, voor solliciteren stuur jouw motivatie, CV en een kopie van je diploma (kinderopvang gerelateerd) onder vermelding van BSO De Geelwitjes naar t.a.v ME. Bisschop mailto:info@geelwitjes.nl t.a.v. ME. Bisschop.