Over ons

logo geelwitjes alleen duim links

Welkom op onze BSO!

BSO De Geelwitjes is een onderdeel van Kinderopvang Eleanora. Een kinderopvangorganisatie die tussenschoolse en buitenschoolse opvang aanbiedt.

Sinds 2009 zijn wij actief als buitenschoolse opvang en sinds twee jaar hebben we onze BSO De Geelwitjes genoemd. We zijn niet zomaar een buitenschoolse opvang gestart maar hadden een duidelijk doel voor ogen. En dat is méér doen met de kinderen aan activiteiten op allerlei terreinen. Natuurlijk leent onze opvang locatie zich uitstekend als sport-BSO. Maar we hebben bewust hier niet alleen voor gekozen. We wilden juist veelzijdig zijn en de keuze in activiteiten niet beperken voor de kinderen.

En daarom zijn we wat we zijn geworden……een BSO die méér is!

Om dit te bereiken hebben we kwalitatief hoog personeel met meerdere sportbegeleiders en medewerkers met een pedagogische opleiding. Tevens krijgen de medewerkers regelmatig cursussen aangeboden om hun kennis uit te breiden.

Elke maand krijg je een uitgebreide selectie van activiteiten voorgeschoteld:

-muziek, sport, natuur, drama, creativiteit en allerlei leuke spellen in de vrije natuur!

Verder ondernemen we allerlei aantrekkelijke, leerzame en uitdagende activiteiten.

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt kom dan eens vrijblijvend langs voor een rondleiding.

KWALITEIT

Uiteraard staat de veiligheid en de gezondheid van je kind voorop. We voldoen dan ook aan alle eisen voor een goede buitenschoolse opvang.

SPORT

Bewegen is belangrijk! Daarom worden er regelmatig diverse sportactiviteiten aangeboden door onze sportbegeleiders.

ACTIVITEITEN

Sport is leuk maar we bieden kinderen de keuze. Knutselen, lekker de natuur in en workshops bij hart Haarlem. Dat wil jij toch ook!

UNIEKE LOCATIE

Gelegen op een sportterrein, naast de speeltuin en het huisdiercentrum. Als vervoer gebruiken we de benenwagen, de bakfiets of onze bussen.

Sfeerimpressie op facebook

Op onze website is veel informatie en leuke foto’s te vinden. Nog meer sfeer proeven? Neem eens een kijkje op onze facebookpagina
De Geelwitjes
Facebook

Onze service

Als extra’s hebben we o.a. een thuisbrengservice (of naar clubs), maaltijdservice, kapper en in de loop van 2015 huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

Soms hebben kinderen net even wat meer hulp nodig voor school, wij zullen in de loop van 2015 huiswerkbegeleiding aan gaan bieden door een vakdocent.

KAPPER

De kapper komt naar de BSO. Er blijft dan voor jou en je kind meer tijd over voor quality time!

MAALTIJD

Je kunt bij ons een lekkere en gezonde maaltijd krijgen met zoveel mogelijk biologische producten. En dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Het team van De Geelwitjes

Onze Vissie en missie

BSO De Geelwitjes staat voor het bieden van veiligheid, geborgenheid en gezelligheid.. Wij hebben ons met BSO de Geelwitjes op de groepen 1 t/m 4 gericht. Daarnaast de BSO EXTRA, bewust gericht op kinderen uit de bovenbouw omdat zij volgens ons een specifiek aanbod nodig hebben. We willen tegemoet komen aan en aansluiten bij de interesses en wensen van deze kinderen met oog voor elk kind als uniek individu.

likeVeiligheid is één van de randvoorwaarden van een goede opvang. Met een actief beleid op dit gebied voldoen we dan ook aan alle kwaliteitseisen die in de Wet Kinderopvang zijn opgenomen.

Daarnaast zijn er meerdere aspecten die voor de kwaliteit van een goede opvang pleiten dit kun je onder kwaliteit verder lezen

Bij De Geelwitjes onderscheiden wij hier ons duidelijk ten opzichte van andere BSO’s met een uitgebreid pakket van allerlei leuke uitdagende activiteiten.

Hoe ouder je wordt hoe groter het aanbod is!

Nieuwsgierig wat wij doen kijk dan eens bij naschoolse activiteiten.

De sfeer op de groepen is één van de belangrijke punten op onze BSO. Er heerst dan ook een gezellige, gemoedelijke sfeer.

De gezelligheid door een leuke vaste groep van pedagogisch medewerkers. Ook wordt er actief ingegrepen mocht het voorkomen dat er sprake is van pesten.

Wat zeggen ouders over ons

Opvang is niet de juiste omschrijving voor de Geelwitjes. Het  is eerder een naschoolse speelclub met veel leuke activiteiten, ook in de vakanties. Onze zoon, groep 5, heeft het er erg naar zijn zin en wil vaak niet eens mee naar huis eind van de middag. Dat laatste is zeker een compliment aan het gezellige team.

— P. Prevost